GALA SPORTULUI MUREȘEAN

 

Prin prezenta vă rugăm ca structurile sportive legal constituite să trimită rezultatele oficiale de la competițiile sportive naționale și internaționale, până la data de 30 noiembrie ora 12.00 pe adresa de email : [email protected] , sau pe suport de hârtie la sediul instituției : str. Victor Babeș nr 11 camera 201, sau fax : 0265-216026. Pentru verificare și confirmarea rezultatelor depuse va rugăm insistent a ne comunica adresele web sau contactele ( federațiile de specialitate). Unde este cazul trebuie sa fim anunțați de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimați.

Se vor premia doar sportivii legitimați în județul Mureș cu rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale; cupele mondiale, europene; jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori și cadeți.

Premierea sportivilor se va face pe bază de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Sistemul de atribuire a punctelor se face în raport cu rezultatele sportive obținute doar la competițiile menționate mai sus.

Premiile se acordă pe diferite categorii: Seniori, Juniori, Speranțe, Echipe, Antrenori.

Totodată avem plăcereade a invita să luați parte la Gala Sportului Mureșean 2017 care va avea loc în data de 9 decembrie 2017 începând cu ora 16.30 la Palatul Culturii Tg Mureș.