COMUNICAT DE PRESĂ

            Direcția Județeană pentru Sport Mureș, organizează Clasamentul anual a Sportivilor Mureșeni.

            Pe această cale rugăm structurile sportive legal constituite să ne trimită rezultatele oficiale de la competiții naționale și internaționale, până la data de 13 decembrie 2022 ora 16.00 la adresa de email: [email protected] , sau prin poștă pe suport de hârtie la sediul instituției: str. Parc Sportiv Municipal, Sala Sporturilor din Targu Mures. Pentru verificare și confirmarea rezultatelor depuse, vă rugăm insistent a ne comunica adresele web sau contactele (federațiilor de specialitate). Unde este cazul trebuie să fim anunțați de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimați.

            Se vor premia sportivii legitimați DOAR LA STRUCTURILE SPORTIVE DIN JUDEȚUL MUREȘ cu rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale, cupele mondiale, europene (SE PREMIAZĂ DOAR REZULTATUL FINAL – REZULTATELE PE ETAPELE DE CUPE NU SE PREMIAZA), jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori și cadeți.

            Premierea sportivilor se va face pe bază de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului.

            Sistemul de atribuire a punctelor se face în raport cu rezultatele sportive obținute doar la competițiile sus menționate.

            Clasamentul final a sportivilor mureșeni se va anunța în data de 23 decembrie 2022 prin intermediul rețelelor de socializare (facebook), și mass-media.

 

p.Director executiv

Siklodi Jozsef