PROIECTE PROPRII ŞI ÎN PARTENERIAT P2 2018

2. GALA TINERETULUI 

Gala de premiere a tinerilor talente, organizat în parteneriat cu Palatul Copiilor Târgu-Mureş, a avut loc în 12 iunie la Palatul Culturii, fiind un eveniment cu scopul de a consolida relațiile interculturale dintre şcoli şi oferind oportunitatea elevilor de a-şi pune în valoare creativitatea, cunoştințele artistice şi nivelul de cultură generală. Au fost premiaţi peste 150 de tineri, participarea lor într-un număr cât mai mare fiind obiectivul principal al proiectului, creând astfel legături între grupuri cu precepţii, idei şi visuri diferite, dar având în comun dorinţa de a pune pe scenă un spectacol.

1. 2 MAI - ZIUA TINERETULUI

Proiectul 2 Mai - Ziua Tineretului a fost organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş, fiind un proiect de stimularea participării tinerilor în acţiuni pentru marcarea zilei de "2 Mai" şi implicarea lor în acţiuni culturale, sportive, a fost un eveniment de succes, prin care am reuşit să aducem zâmbete pe buzele copiilor.

Ultimele comunicate

ANUNŢ DE PARTICIPARE “Şcoală de Vară - ...

În perioada iulie-septembrie 2018 Ministerul Tineretului şi Sportului organizează proiectul propriu de tineret “Şcoală de Vară - Program naţional de formare“

Tabara nationala de pictura 2018

Anunt tabara nationala de pictura 2018