Proiecte Proprii 2017

4. SEARA CULTURALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂŢI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Mureş a organizat evenimentul Seara culturală a persoanelor cu dizabilităţi în Ansamblul Artistic Mureşul, unde au participat peste 50 de persoane cu dizabilităţi atât din jud. Mureş, Harghita, Covasna, Bihor, Prahova etc., care au avut posibilitatea de deveni o parte dintr-un proiect cultural, fiecare putând contribui la diversitatea evenimentului cu diferite dansuri, spectacole, prezentări. Scopul proiectului era reintegrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi prin includerea lor în viața artistică și culturală.

3. FII ACTIV! IMPLICĂ-TE!

"Fii activ! Implică-te!” este un proiect al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Mureş care s-a derulat în lunile septembrie octombrie 2017, şi vizează încurajarea voluntariatului în randul tinerilor şi întrajutorarea persoanelor defavorizate. Proiectul a început cu o campanie de strângere de cărţi şi rechizite şcolare în parteneriat cu Colegiul Naţional Mircea Eliade, Liceul Teoretic Joseph Haltrich, Liceul Tehnologic nr. 1 din Sighişoara, cărţi care au fost donate pentru biblioteca Şcolii Generale din Comuna Beica de Jos. Dorim să le mulţumim elevilor, profesorilor, diriginţilor din şcolile partenere, care au sprijinit proiectul şi au ajutat copii defavorizaţi.

2. GALA TINERETULUI MUREŞEAN

Gala Tineretului Mureşean a fost organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș în Ansamblul Artistic Mureşul, unde a avut loc un spectacol realizat de reprezentanţii liceelor din Târgu-Mureş, fiind şi o manifestare culturală de calitate având scopul de a consolida relațiile interculturale dintre şcoli şi a oferit oportunitatea elevilor din clasa a IX-a de a-şi pune în valoare creativitatea, cunoştințele artistice şi nivelul de cultură generală. După spectacol, distracţia a început de la ora 21.00 în Cuba Ground.

1. ZIUA TINERETULUI

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș, în cadrul Zilei Tineretului a ținut mai multe evenimente sportive și culturale pe mlaul Mureșului lângă GoCart, printre care amintim: minifotbal, tenis de masă si dansuri populare mureșene.  

           

 

 

Ordin 347 din 12.04.2017 pentru aprobarea METODOLOGIEI pentru organizarea și desfășurarea de proiecte proprii

METODOLOGIE pentru organizarea și desfășurarea de proiecte proprii

Calendarul proiectelor proprii 2017